🎓 Portes obertes a un futur en la Universitat

Decidir-se per uns estudis universitaris és, en certa manera, apostar per una determinada classe de futur. No és una elecció irreversible, però sí que és important. Per això es requereix la millor informació i orientació. L'objectiu ha de ser descobrir la vocació i connectar-la amb la proposta formativa a l'abast.

Fecha:


  • Comienza: divendres, 26 de febrer de 2021 a las 10:00h
  • Finaliza: divendres, 26 de febrer de 2021 a las 13:30h
Lugar:


  • Virtual
Contacto

Portes obertes a un futur en la Universitat

La vida s'ha vist interferida per les circumstàncies derivades de la pandèmia, però el seu curs no es deté. Els projectes i expectatives de futur dels joves segueixen i han de continuar vigents. I el paper de la Universitat és ser-hi per contribuir que es duguin a terme.

Decidir-se per uns estudis universitaris és, en certa manera, apostar per una determinada mena de futur. No és una elecció irreversible, però sí que és important. Per això es requereix la millor informació i orientació. L'objectiu ha de ser descobrir la vocació i connectar-la amb la proposta formativa a l'abast.

Amb aquest plantejament s'organitzen les Jornades de Portes Obertes a la nostra universitat. La propera edició se celebrarà de manera virtual. Serà el divendres 26 de febrer.

Pots inscriure-t’hi mitjançant aquest formulari.

Portes obertes a un futur en la Universitat