Fecha: dijous, 20 de abril de 2017 a las 10:30h

Prop de 300 persones participen en la Jornada de Portes Obertes

Amb una assistència de prop de 300 persones, la Universitat ha celebrat recentment una Jornada de Portes Obertes. La nostra universitat concep aquesta classe de trobades com una oportunitat no només de donar a conèixer més acuradament l'oferta acadèmica sinó també per proporcionar als estudiants i les seves famílies claus que els serviran d'ajuda en el descobriment de la vocació i l'elecció d'estudis. Amb aquest propòsit, després d'una introducció general, els futurs universitaris s'han distribuït en tallers propis de cada àrea de coneixement.

La jornada ha començat amb la recepció dels assistents, seguida de la benvinguda institucional  i dels esmentats tallers. A més, els interessats han tingut ocasió de realitzar les proves d'admissió.

De forma paral·lela, les famílies han assistit a la sessió "El rol del pare en l'elecció vocacional del fill", impartida per Cristina Carretero de la Fundació ABB. Per concloure, els estudiants i els seus familiars s'han tornat a reunir en el cocktail amb el qual han conclòs la Jornada en un ambient relaxat.

Portes Obertes