馃帗 Portes obertes al descobriment de la vocaci贸

El pr貌xim 6 de juliol, la Universitat organitza una Jornada de Portes Obertes, dirigida als estudiants de batxillerat i les seves fam铆lies. Aquests joves es troben en el moment vital d'obrir l'etapa universit脿ria i, per tant, haver de prendre una decisi贸.

Fecha:


  • Comienza: dissabte, 06 de juliol de 2019 a las 09:30h
  • Finaliza: dissabte, 06 de juliol de 2019 a las 13:30h
Lugar:


  • Universitat Abat Oliba CEU
Contacto

Portes obertes al descobriment de la vocaci贸

El pr貌xim 6 de juliol la Universitat organitza una Jornada de Portes Obertes dirigida als estudiants de batxillerat i les seves fam铆lies. Aquests joves es troben en el moment vital d'obrir l'etapa universit脿ria i, per tant, haver de prendre una decisi贸.

Per aquest motiu, la jornada es dissenya no nom茅s com l'ocasi贸 de con猫ixer la proposta de grau de la nostra universitat, sin贸 com un dia per recaptar informaci贸 i experi猫ncies valuoses per trobar la vocaci贸.

A aix貌 s'orienten els tallers dels diferents 脿mbits de coneixement en qu猫 participaran els estudiants, que serveixen per endinsar-se en profunditat en la realitat dels estudis que els interessen.

D'altra banda, durant la jornada, els que ho vulguin podran fer proves d'admissi贸. A m茅s, per als familiars s'ha previst una taula rodona en la qual professionals de diferents sectors debatran sobre les professions de futur.

 

Portes obertes al descobriment de la vocaci贸