馃帗 Jornada de Portes Obertes Virtual

脡s el que sempre ha ofert en les Jornades de Portes Obertes. D'una banda, informaci贸 sobre la proposta de grau i els valors que ens diferencien dins del sistema universitari catal脿. Per un altre, orientaci贸 sobre les diferents 脿rees de coneixement i les tend猫ncies del m贸n professional associades. El fet que tinguem limitada la mobilitat no impedeix a la Universitat continuar aportant en aquest sentit. La tecnologia permet assistir a unes Jornades de Portes Obertes sense moure's de casa.

Fecha:


  • Comienza: dissabte, 25 de abril de 2020 a las 12:30h
  • Finaliza: dissabte, 25 de abril de 2020 a las 13:30h
Lugar:


  • On Line
Contacto

Jornada de Portes Obertes virtual

Estem en moments excepcionals, per貌 la vida dels futurs universitaris no ha entrat en un par猫ntesi, encara hi ha decisions importants per prendre. La definici贸 d'una vocaci贸 n'茅s una i la Universitat vol continuar contribuint-hi com sempre ha fet, amb informaci贸 i orientaci贸.

脡s el que sempre ha ofert a les Jornades de Portes Obertes. D'una banda, informaci贸 sobre la proposta de grau i els valors que ens diferencien dins del sistema universitari catal脿. De l'altra, orientaci贸 sobre les diferents 脿rees de coneixement i les tend猫ncies del m贸n professional associades.

El fet que tinguem limitada la mobilitat no impedeix a la Universitat continuar aportant en aquest sentit. La tecnologia permet assistir a unes Jornades de Portes Obertes sense moure's de casa. 脡s el que proposa la nostra universitat a trav茅s de la Jornada de Portes Obertes virtual. Via streaming, els participants coneixeran per dins la Universitat i podran interactuar amb els responsables de l'脿rea de coneixement del seu inter猫s.

Jornada de Portes Obertes virtual