馃帗 Concurs del P貌ster Promocional dels Programes de Mobilitat

Ja 茅s tradici贸: la International Office convoca el concurs per al P貌ster Promocional dels Programes de Mobilitat dels Estudiants.

Fecha: dilluns, 06 de abril de 2020 a las 18:15h

Concurs del p貌ster promocional dels programes de mobilitat

Ja 茅s tradici贸: la International Office convoca el concurs per al p貌ster promocional dels programes de mobilitat dels estudiants. Si cal buscar un missatge que atregui els universitaris a estudiar i a fer pr脿ctiques a l'estranger, el millor 茅s que la idea surti d'un d'ells.

El marge que es dona a la creativitat 茅s gran. S贸n pocs els requisits que ha de complir el p貌ster candidat: incloure el text "Programes UAO CEU de Mobilitat Internacional", el logo de la Universitat i la refer猫ncia de contacte (93 254 09 18/ internacional@uao.es). A partir d'aqu铆, via lliure a la imaginaci贸.

El lliurament de les propostes 茅s senzill. Fins al 30 d'abril es poden enviar al correu electr貌nic internacional@uao.es. El p貌ster, que ha de tenir una mida d'A3, hi ha de figurar com a document adjunt, sigui com a pdf o com a jpg. Al cos, l'autor o autora hi ha d'especificar el seu nom i cognoms, i el grau i curs al qual pertany. Han de ser propostes individuals.

En el termini de 20 dies, un jurat compost pels membres de la International Office i professors del Departament de Comunicaci贸 determinar脿 el p貌ster guanyador. L'autor o autora, a m茅s de l'honor de saber que la seva obra ser脿 utilitzada en la campanya promocional, rebr脿 200 euros. Els cinc millors p貌sters s'exposaran p煤blicament.

Concurs del p貌ster promocional dels programes de mobilitat