🎓 Premi als ambaixadors digitals

Això últim es fa a través dels premis Ángel Herrera en les seves diferents categories. Entre elles, està el premi 'A la iniciativa interna per a la innovació en la gestió i els serveis', dins de la qual han estat distingits alguns professors de la Universitat.

Fecha: dimarts, 26 de gener de 2021 a las 18:30h

Premi als ambaixadors digitals

Dilluns, 25 de gener, el grup educatiu CEU va celebrar la festivitat de la Conversió de Sant Pau, el seu patró. Per als membres d'aquesta gran comunitat educativa, a la qual pertany la nostra universitat, és un dia per fer balanç del que s'ha aconseguit durant l'últim any i reconèixer la contribució a aquestes millores de professors, personal i estudiants destacats.

Això últim es fa a través dels Premis Ángel Herrera en les diferents categories, entre les quals hi ha el premi a la iniciativa interna per a la innovació en la gestió i els serveis, que ha distingit alguns professors de la Universitat.

Juan Francisco Jiménez, Laura Amado, Iván Roa, Vanesa Berlanga i Ana María Enrique han rebut el premi en virtut de la seva funció com a ambaixadors digitals de la nostra universitat. El seu paper va ser decisiu en la ràpida resposta tecnològica que la nostra universitat va donar davant les vicissituds de la pandèmia i també en aprofitar aquest impuls per dur a terme una veritable renovació, tant digital com metodològica.

Així mateix, Olga Lasaga i Maria Elena Villatoro han rebut la distinció amb la qual el grup CEU agraeix els 25 anys de servei a la institució.

D'altra banda, en la categoria dedicada als millors professors, a la nostra universitat han estat distingits els següents: Franciele Corti (Facultat de Comunicació, Educació i Humanitats), Salud Porras (Facultat de Psicologia), Francisco Villacampa (Facultat de Dret i Empresa) i Eduardo Armas (Àrea de Postgrau).

Finalment, els estudiants de la UAO CEU premiats en la XXIV edició dels Ángel Herrera han estat Montserrat Batlle (Facultat de Comunicació, Educació i Humanitats), Cristina Barroso (Facultat de Psicologia), Diego Ernesto Iván Sánchez Borjas (Facultat de Dret i Empresa) i Miguel María Jiménez de Cisneros Ortiz (Àrea de Postgrau).
 

Premi als ambaixadors digitals