🎓 Oberta la convocatòria del Premi Jaume Brufau

Aquest record va motivar la institució, en 2017, del Premi Jaume Brufau. El propòsit d'aquest guardó és reconèixer persones, col·lectius o institucions compromeses exemplarment amb els valors de dignitat de la persona i promoció del bé comú.

Fecha: dimarts, 19 de gener de 2021 a las 19:15h

Oberta la convocatòria del Premi Jaume Brufau

Hi ha persones l'empremta de les quals marca les institucions. Va ser el cas de Mn. Jaume Brufau, que en els seus llargs anys de consiliari va deixar un magisteri de saviesa i bondat que encara és palpable a la nostra comunitat universitària.

Aquest record va motivar la institució, el 2017, del Premi Jaume Brufau. El propòsit d'aquest guardó és reconèixer persones, col·lectius o institucions compromesos exemplarment amb els valors de dignitat de la persona i promoció del bé comú.

El 10 de gener es va obrir el període de presentació de candidatures de l'edició d'enguany. Estarà obert fins al 20 de febrer. Poden presentar-s'hi els membres del personal docent i no docent de la nostra universitat, grups composts per un mínim de cinc alumni i grups en els quals hi hagi, almenys, quinze alumnes. Les candidatures han de presentar-se a la Secretaria General de la Universitat.

El guanyador o guanyadors del premi rebran la distinció corresponent durant la celebració de l'acte de la festivitat de Sant Tomàs d'Aquino, que està prevista per als primers dies del mes de març.

Oberta la convocatòria del Premi Jaume Brufau