馃帗 Premiats com a Millor Grup Educatiu聽

El grup educatiu聽CEU, al qual pertany la nostra universitat, ha estat premiat pel diari La Raz贸n com el Millor Grup Educatiu en la segona edici贸 dels Premis Fam铆lia d'aquest mitj脿 de comunicaci贸. El premi el recollir脿 el president de la Fundaci贸n Universitaria San Pablo聽CEU, Don Alfonso聽Bull贸n聽de Mendoza aquest mes de juny, quan es pugui celebrar l'acte de lliurament. 聽

Fecha: dimarts, 05 de maig de 2020 a las 13:45h

Premiats com a millor grup educatiu聽

El grup educatiu CEU, al qual pertany la nostra universitat, ha estat premiat pel diari La Raz贸n com a millor grup educatiu en la segona edici贸 dels Premis Fam铆lia d'aquest mitj脿 de comunicaci贸. El premi el recollir脿 el president de la Fundaci贸 Universit脿ria San Pablo CEU, el senyor Alfonso Bull贸n de Mendoza, aquest mes de juny, quan es pugui celebrar l'acte de lliurament.  

El CEU 茅s el grup educatiu privat m茅s gran d'Espanya, amb 85 anys d'hist貌ria. Va ser creat per l'Associaci贸 Cat貌lica Nacional de Propagandistes i t茅 tres universitats, escoles de negocis, deu col路legis i diversos centres de formaci贸 professional i escoles universit脿ries arreu d'Espanya.

Un dels aspectes que s'han destacat per concedir aquesta distinci贸 茅s que el CEU 茅s l'煤nica instituci贸 educativa del nostre pa铆s que integra complet el cicle vital de totes les etapes educatives: des de l'educaci贸 infantil fins a les universitats de gent gran.  

Aix铆 mateix, un altre dels trets que diferencien el CEU, i que el fa mereixedor d'aquest guard贸, 茅s el fet que no nom茅s se centra en la formaci贸 dels alumnes en coneixements t猫cnics i especialitzats sin贸 que, tamb茅, es prioritza la formaci贸 de virtuts humanes i de valors. A m茅s, el CEU t茅 com a objectiu la cerca de l'excel路l猫ncia acad猫mica i professional i la innovaci贸 en projectes educatius.

Premiats com a millor grup educatiu聽