馃帗 Premi extraordinari per al future de l鈥檃dvocacia

La setmana passada, els estudiants del m脿ster universitari en Advocacia van tenir ocasi贸 d'assistir a una presentaci贸 exclusiva del Premi Extraordinari 'Futurs Advocats i Advocades de Barcelona'.

Fecha: dimecres, 17 de juny de 2020 a las 19:15h

Premi extraordinari per al futur de l鈥檃dvocacia

La setmana passada els estudiants del m脿ster universitari en Advocacia van tenir ocasi贸 d'assistir a una presentaci贸 exclusiva del Premi Extraordinari Futurs Advocats i Advocades de Barcelona. Es tracta d'una distinci贸 que promouen l'Il路lustre Col路legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) i Alter Mutua, m煤tua d'assegurances especialitzada en el sector de l'advocacia.

En aquesta sessi贸 informativa, es van explicar les condicions i objectius del premi, que es concreten en l'aspiraci贸 de premiar l'excel路l猫ncia durant la formaci贸 per a l'acc茅s a l'advocacia i el suport a aquests joves juristes en els inicis de la seva carrera professional.

El premi, que consisteix en una ajuda valorada en 2.000 euros, es concedeix en sis categories, quatre de les quals corresponen a les diferents jurisdiccions (penal, civil-mercantil, laboral i administrativa) i les dues restants s'assignen al millor expedient (segons una mitjana ponderada entre les qualificacions del m脿ster i la nota de l'examen d'acc茅s) i a la millor carrera acad猫mica. En aquesta 煤ltima, es recompensen les inquietuds mostrades o la capacitat per impulsar iniciatives en el terreny jur铆dic.

Entre alumni

La sessi贸 es va desenvolupar en un ambient familiar, ja que es va donar la circumst脿ncia que les tres persones encarregades de presentar els premis s贸n alumni de Dret de la nostra universitat: la degana de l'ICAB, Maria Eug猫nia Gay; la directora territorial d'Alter Mutua, Alicia Giron茅s, i el vocal del Grup de l'Advocacia Jove de l'ICAB, Asier Abad. Tamb茅 hi va intervenir la degana de la Facultat de Dret i Empresa, Mar铆a Jes煤s Pesqueira.

Premi extraordinari per al futur de l鈥檃dvocacia