馃帗 En el cor de la presa de decisions de l鈥橭NU

El Model de Nacions Unides 茅s un format de debat estudiantil en qu猫 se simulen els procediments de les Nacions Unides.

Fecha: dimecres, 10 de abril de 2019 a las 14:15h

En el cor de la presa de decisions de l鈥橭NU

El Model de Nacions Unides 茅s un format de debat estudiantil en qu猫 se simulen els procediments de les Nacions Unides. Igual que en l'ONU, l'objectiu 茅s identificar solucions, mitjan莽ant la negociaci贸 i el consens, perqu猫 els pa茂sos puguin arribar a acords.

L'alumne de segon curs de Dret i International and Law Practice de la nostra universitat, Diego S谩nchez, ha acudit a aquesta trobada mundial que se celebra de forma anual a Nova York. Aquesta simulaci贸 li ha perm猫s viure en primera persona el repte que suposa tractar de comprendre, discutir i resoldre aquells problemes d鈥檃bast social de la mateixa manera en qu猫 que es fa a l鈥橭NU. A m茅s, ha tingut l'oportunitat d'expandir la seva visi贸 sobre el paper que juga el Dret internacional en aquesta resoluci贸 de problemes.

El que ha perm猫s a Diego S谩nchez participar en aquesta simulaci贸 茅s que forma part del NHSMUN 2019 (National High School Model United Nations) com a Director del Consell de Seguretat.

Aquestes jornades han estat molt profitoses per en Diego, i 茅s que, tal i com ell mateix afirma, "no hi ha m茅s satisfacci贸 que la d'actuar en virtut d'un inter猫s com煤. M茅s encara, si aquesta acci贸 implica donar un granet de sorra per, mitjan莽ant la negociaci贸, el debat i l'intercanvi cultural, contribuir a la generaci贸 d'una joventut conscient i proactiva ".

 

En el cor de la presa de decisions de l鈥橭NU