🎓 Presentació del curtmetratge ‘Creation in Gaudí’

Una mirada mediambiental sobre els elements arquitectònics i escultòrics de la Sagrada Família: això és el que proposa el curtmetratge 'Creation in Gaudí', que es presentarà el divendres, 18 de juny, a les 12.00 hores, a l'Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU.

Fecha:


  • Comienza: divendres, 18 de juny de 2021 a las 12:00h
  • Finaliza: divendres, 18 de juny de 2021 a las 13:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Presentació del curtmetratge ‘Creation in Gaudí’

Una mirada mediambiental sobre els elements arquitectònics i escultòrics de la Sagrada Família. Això és el que proposa el curtmetratge Creation in Gaudí, que es presentarà el divendres 18 de juny a les 12:00 hores a l'Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU.

A través de les explicacions de l'arquitecta Chiara Curti, l'obra revela la preocupació de Gaudí per la cura de la creació. L'obra fa que la Sagrada Família parli de la idea que Gaudí tenia de la naturalesa i de com hi veia l'ésser humà.

Es posa de manifest, així, la faceta més mediambientalista de l'arquitecte modernista. De fet, l'atenció per la qüestió climàtica és una de les senyes d'identitat de l'autora d'aquesta producció audiovisual, María Laín. Aquesta activista climàtica, filòsofa i artista és també membre del moviment Christian Youth for Climate, que mira de transmetre l'aportació genuïnament cristiana sobre la cura del medi ambient.

El curtmetratge connecta amb la filosofia d'aquest moviment i s'ha fet amb el patrocini de la Fundació Cultural Ángel Herrera Oria i el suport de l'Associació Catòlica de Propagandistes.

En l'acte de presentació del dia 18 hi intervindran a més de l'autora, María Laín, i l'arquitecta Chiara Curti,  el president de la Fundació de la Basílica de la Sagrada Família, Esteve Camp.

La inscripció a l'acte es realitza mitjançant aquest formulari

Presentació del curtmetratge ‘Creation in Gaudí’