Fecha: dimecres, 18 de octubre de 2017 a las 17:00h

El moment de posar rumb a l'estranger

Des de la setmana passada, i fins al 17 de novembre, està obert està oberta la sol·licitud d'una plaça d'estudis dins del Programa de Mobilitat Internacional del curs 2018-19.

En l'entorn europeu, la beca de referència és l'Erasmus+, pensada per a estades a un altre país de la Unió Europea o d'un país associat amb Erasmus+. A més, dins del concepte Erasmus, s'hi inclou la possibilitat de realitzar pràctiques a qualsevol altre país europeu.

L'àmplia xarxa d'acords bilaterals de la Universitat permet explorar l'opció de realitzar una mobilitat en un país aliè a l'entorn Erasmus. Actualment hi ha convenis amb universitats dels Estats Units, Canadà, Amèrica del Sud i Amèrica Central. En el cas d'Hispanoamèrica, la Universitat ofereix i gestiona la Beca Santander Iberoamèrica.

També és destacable que els universitaris de Catalunya poden acollir-se a les denominades Beques Mobint, que es tramiten en l'Agència de Gestió d'Ajudes Universitàries i de Recerca de la Generalitat de Catalunya (AGAUR).

La Universitat té com a prioritat el que els estudiants gaudeixin d'experiències internacionals, i per això compta amb acords amb més cent institucions repartides en vint països del món. Fanny Anne Abela i Małgorzata Śmigiel, del Servei de Relacions Internacionals, tenen tota la informació tant dels programes que gestiona la Universitat com la d'institucions públiques i privades que ofereixen beques per estudiar a l'estranger.

Programes de Mobilitat Internacional