馃帗 Primer conveni amb una universitat d'脌sia

La Universitat ha tancat l'acord amb el primer soci en l'espai asi脿tic. Es tracta de la Soongsil University (Se眉l, Corea del Sud).聽

Fecha: dijous, 20 de desembre de 2018 a las 13:30h

Primer conveni amb una universitat d'脌sia

La Universitat ha tancat l'acord amb el primer soci en l'espai asi脿tic. Es tracta de la Soongsil University (Se眉l, Corea del Sud). 

L'acord permetr脿 la realitzaci贸 d'intercanvis d'estudiants de grau entre totes dues institucions i s'aplicar脿 en les 脿rees de Periodisme, Publicitat i Relacions P煤bliques i Direcci贸 d'Empreses, aix铆 com en qualsevol altra d'inter猫s compartit entre totes dues universitats.

Estudiants de doctorat poden gaudir tamb茅 d'una estada en l'altra universitat signant. En el camp del doctorat, tamb茅 es contempla que els professors de les institucions signants siguin codirectors de tesis de doctorands de l'altra universitat. 

El conveni 茅s una plasmaci贸 de la voluntat general de col路laboraci贸 en els terrenys cient铆fic, cultural i acad猫mic i est脿 obert a l'impuls compartit d'activitats de recerca, titulacions, cursos, confer猫ncies, seminaris i tota mena d'accions culturals i divulgatives.
 

Primer conveni amb una universitat d'脌sia