Fecha: dijous, 13 de setembre de 2018 a las 17:45h

El primer dia d'una etapa inoblidable

Ahir, la universitat va tenir la satisfacció de celebrar l'acte de benvinguda dels nous estudiants de grau. Una cerimònia que el Vicerectorat d'Estudiants i Qualitat i el seu Servei d'Estudiants organitzen amb l'ànim que aquests nous alumnes se sentin membres de la comunitat universitària des del primer dia.

Serà una jornada que dins de quatre anys, quan acabin els seus estudis, recordaran amb nostàlgia. Marca el punt de partida d'uns anys irrepetibles en què el Campus de Bellesguard esdevé la seva segona casa.

Per començar amb bon peu, van rebre informació per part del vicerectorat de tots els serveis que tenen a la seva disposició i se'ls va recordar la vital importància que el tutor tindrà en el seu recorregut acadèmic. A més, van rebre les paraules de benvinguda de la rectora, Eva Perea, la vicerectora d’Estudiants i Qualitat, Maite Signes, i el degà, Joan Ripoll. 

Una vegada acabada aquesta sessió de presentació, que va tenir la particularitat de celebrar-se en el claustre, ja que encara no han conclòs les obres de l'Aula Magna, els estudiants es van distribuir en les aulas que ocuparan durant aquest primer curs d'universitat.
 

Primer dia