馃帗 El primer dia d'una etapa inoblidable

Ahir, la universitat va tenir la satisfacci贸 de celebrar l'acte de benvinguda dels nous estudiants de grau

Fecha: dijous, 13 de setembre de 2018 a las 18:45h

El primer dia d'una etapa inoblidable

Ahir, la universitat va tenir la satisfacci贸 de celebrar l'acte de benvinguda dels nous estudiants de grau. Una cerim貌nia que el Vicerectorat d'Estudiants i Qualitat i el seu Servei d'Estudiants organitzen amb l'脿nim que aquests nous alumnes se sentin membres de la comunitat universit脿ria des del primer dia.

Ser脿 una jornada que dins de quatre anys, quan acabin els seus estudis, recordaran amb nost脿lgia. Marca el punt de partida d'uns anys irrepetibles en qu猫 el Campus de Bellesguard esdev茅 la seva segona casa.

Per comen莽ar amb bon peu, van rebre informaci贸 per part del vicerectorat de tots els serveis que tenen a la seva disposici贸 i se'ls va recordar la vital import脿ncia que el tutor tindr脿 en el seu recorregut acad猫mic. A m茅s, van rebre les paraules de benvinguda de la rectora, Eva Perea, la vicerectora d鈥橢studiants i Qualitat, Maite Signes, i el deg脿, Joan Ripoll. 

Una vegada acabada aquesta sessi贸 de presentaci贸, que va tenir la particularitat de celebrar-se en el claustre, ja que encara no han concl貌s les obres de l'Aula Magna, els estudiants es van distribuir en les aulas que ocuparan durant aquest primer curs d'universitat.
 

Primer dia