🎓 Màxima puntuació QS en docència, ocupabilitat i inclusió

Les universitats CEU, entre les quals s'inclou la nostra, han obtingut cinc estrelles del sistema de qualificació QS Stars Ràting en les categories de docència, ocupabilitat i inclusió. A més d'aquestes tres àrees, en les quals assolim la màxima puntuació, el CEU també destaca, amb quatre estrelles, en desenvolupament acadèmic, responsabilitat social i instal·lacions.

Fecha: dimarts, 26 de de juliol de 2022 a las 14:45h

Màxima puntuació QS en internacionalització, docència, ocupabilitat i inclusió

Les universitats CEU, entre les quals s'inclou la nostra, han obtingut cinc estrelles del sistema de qualificació QS Stars Ràting en les categories d'internacionalitzaciódocència, ocupabilitat i inclusió. A més d'aquestes quatre àrees, en les quals assolim la màxima puntuació, el CEU també destaca, amb quatre estrelles, en desenvolupament acadèmic, responsabilitat social i instal·lacions.

QS Stars és un sistema d'avaluació al qual se sotmeten voluntàriament nombroses universitats de tot el món per a acreditar el compliment dels exigents estàndards de qualitat fixats per la mateixa QS.

Recentment, les Universitats CEU han estat reconegudes també per QS -en la seva World University Rànquing 2023- en l'àmbit de la internacionalització de les seves aules en ocupar la quarta posició a Espanya i la 301 a escala mundial.

Cadascun dels apartats de QS Stars es puntua a través de diversos aspectes. En l'apartat de docència es destaca especialment l'elevat grau de satisfacció general dels estudiants i, especialment, la seva satisfacció amb la docència rebuda. També destaca una correcta proporció entre estudiants i professors, la qual cosa indica classes de baixa massificació. Quant a ocupabilitat es dóna la màxima puntuació a l'existència i qualitat de serveis d'orientació i carreres professionals, la taxa d'inserció laboral dels seus graduats, i l'òptima reputació entre els ocupadors. El resultat obtingut en inclusió es deu a les polítiques CEU de beques i ajudes a l'estudi, a la implementació de mesures per a adequar els estudis a alumnes que presentin alguna discapacitat, i als programes d'ajuda a alumnes procedents de famílies d'escassos recursos.

Màxima puntuació QS en internacionalització, docència, ocupabilitat i inclusió