🎓 Record a Gay de Liébana, l’economista que "connectava"

La nostra universitat ha viscut amb pesar la pèrdua de l'economista i professor universitari José María Gay de Liébana. Moltes persones de la Universitat recorden amb afecte a Gay de Liébana, que formava part del nostre claustre de doctors des de l'any 2008.

Fecha: dissabte, 17 de juliol de 2021 a las 09:45h

Record a Gay de Liébana, l’economista que "connectava"

La nostra universitat ha viscut amb pesar la pèrdua de l'economista i professor universitari José María Gay de Liébana. Moltes persones de la Universitat recorden amb afecte Gay de Liébana, que formava part del nostre claustre de doctors des de l'any 2008.

Gay de Liébana va obtenir el doctorat per la nostra universitat amb la tesi L'evolució empresarial a Cantàbria 2003-2007. A més d'aquesta connexió, el contacte entre la UAO CEU i el recentment mort economista va ser continu.

"Ha tingut molta vinculació amb l'Abat Oliba CEU", recorda el director del grau en Màrqueting i Direcció Comercial, Josep Lluís del Olmo. Així ho demostra la seva participació en debats organitzats pels estudiants d'Empresa i Economia o, més recentment, en el Programa d'Emprenedoria i Lideratge per a Joves.

Del Olmo, que tenia, a més, tracte personal amb Gay de Liébana, en destaca el caràcter "vital, optimista, alegre i positiu". Com a economista, destaca la seva "perspectiva pràctica; tot el que explicava connectava". En definitiva, "era una persona molt volguda per tothom". Per tot això, la Universitat envia un missatge d'afecte a familiars i afins i eleva una oració per la seva ànima.

Record a Gay de Liébana, l’economista que