🎓 Recta final del Concurs de Transformació Digital

El Concurs de Transformació Digital que la Universitat convoca sota la marca del BCN Thinking Challenge arriba a la seva recta final.

Fecha: dijous, 18 de març de 2021 a las 10:00h

Recta final del Concurs de Transformació Digital

El Concurs de Transformació Digital, que la Universitat convoca sota la marca del BCN Thinking Challenge, arriba a la recta final. Trenta estudiants distribuïts en cinc equips ja treballen en la forma definitiva dels projectes, que lliuraran el 21 de març i que presentaran públicament el 25 de març.

Una vegada superada la revisió preliminar per part de l'equip de CEU Tech, els equips estan en fase de desenvolupar les idees en forma de projecte viable. Ho fan amb el suport de tutors d'una coneguda consultora tecnològica. El dia 5 de març ja van tenir ocasió de contrastar les seves idees amb aquests especialistes, i divendres, 19 de març, tindran una segona trobada amb aquests tutors per acabar d'apuntalar les propostes.

La IX edició del BCN Thinking Challenge, marató d'emprenedoria organitzada pel nostre Club d'Emprenedors, ha adoptat enguany la forma de concurs tecnològic per donar resposta des del talent dels estudiants a una qüestió que els afecta directament. I és que, entre les profundes transformacions que està vivint el món universitari, el repte de la digitalització de processos i activitats figura entre els més importants.

El concurs premiarà el projecte que identifiqui un àmbit de l'activitat universitària que pugui optimitzar-se a través de la digitalització i proposi un pla d'acció viable per escometre-ho.

El 25 de març, a les 18:00, se celebrarà la sessió de presentació de les propostes. Les avaluarà un jurat compost pel gerent de la Universitat, Albert Schaefer; el vicerector de Transformació Digital de la Universitat CEU San Pablo, Iñaki Bilbao; el responsable de Relacions Institucionals i Partners de CEU Tech, Ricardo Palomo; l'applied intelligence senior manager a Accenture, Marta Vila; la innovation and strategy consultant a Opinno, Ariadna Esteva, i el delegat del rector per a la Transformació Digital de la nostra universitat, Juan Francisco Jiménez.

El premi per a l'equip guanyador és una dotació de 600 euros. A més, el projecte entrarà directament a estudi per part de Transformació Digital de la Universitat per a una possible implementació.

El Concurs en què cristal·litza la IX edició del BCN Thinking Challenge es realitza sota l'impuls del Club d'Emprenedors, la Càtedra d'Empresa Familiar i Creació d'Empreses, l'Àrea de Transformació Digital i Gerència de la Universitat.

Recta final del Concurs de Transformació Digital