馃帗 Estudiants davant el repte de digitalitzar la seva universitat

Per aquesta ra贸, el grup CEU, amb el suport de Santander Universitats, ha llan莽at el repte de la 'Innovaci贸 Digital' #DigitalInnovationChallenge.

Fecha: dimarts, 24 de mar莽 de 2020 a las 12:30h

Estudiants davant del repte de digitalitzar la seva universitat

Les circumst脿ncies extraordin脿ries que vivim han submergit la universitat en un escenari nou. En pocs dies, han canviat les formes de relaci贸 entre estudiants i professors, i tamb茅 entre els companys de classe. Amb l'engegada d'aquests nous canals de comunicaci贸, s'ha mostrat que de la necessitat, moltes vegades, apareixen noves i interessants possibilitats de canvi.

En aquests dies, l'猫mfasi s'ha posat en l'ensenyament en l铆nia, per貌 la transformaci贸 digital d'una universitat comporta molts m茅s 脿mbits. Hi ha molts terrenys on obrir cam铆.

Les universitats CEU volen explorar-los. I, per fer-ho, necessiten comptar amb la visi贸 dels estudiants. S贸n els que viuen a peu d'aula, entenen les formes m茅s din脿miques de socialitzaci贸 entre companys de classe i dediquen una part important del seu temps a la vida universit脿ria.

#DigitalInnovationChallenge

Per aquesta ra贸, el grup CEU, amb el suport de Santander Universitats, ha llan莽at el repte de #DigitalInnovationChallenge, d'innovaci贸 digital, que planteja als estudiants el desafiament de presentar un projecte de transformaci贸 digital en alguna de les 脿rees d'activitat de la seva universitat.

S'han plantejat diversos reptes entorn de tres eixos: "Continuo aprenent en l铆nia", "Comunitat universit脿ria" i "El nostre paper en la societat com a ciutadans i estudiants".

Cada equip participant pot presentar la seva idea exclusivament a un dels reptes proposats. Les propostes guanyadores en cadascun no nom茅s tindran l'honor de ser inspiradores de canvi, sin贸 que es gratificaran amb un premi que pot arribar als 2.000 euros.

Els equips, de deu membres com a m脿xim, treballaran mitjan莽ant la metodologia Design Sprint, que els ajudar脿 a organitzar el treball i a complir les fites marcades. Hi ha disponible documentaci贸 i eines, a m茅s del suport de mentors, a l'eina Microsoft Teams.

El calendari d'aquest desafiament 茅s el seg眉ent: inscripcions (25 de mar莽, fins les 16.00 hores), presentaci贸 dels prototips i deliberaci贸 del jurat (2 d'abril) i comunicaci贸 dels guanyadors (6 d'abril).

Pots inscriure-t'hi a trav茅s d'aquest formulari. Tota la informaci贸 est脿 disponible a la intranet.

Estudiants davant del repte de digitalitzar la seva universitat