Fecha: dijous, 28 de setembre de 2017 a las 15:45h

El tweet més saludable es comparteix amb fruita

Xarxa social, hàbits saludables i universitat, aquests són els tres ingredients que donaran picant al "Repte de la Fruita". Es tracta d'una iniciativa promoguda per la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables per promocionar el consum de fruita, que és un dels millors aliats alimentosos de la nostra salut, segons fa dècades que constata la doctrina científica.

El dia 5 d'octubre (de les 00.00 a les 23.59 hrs)  és l'assenyalat per "competir sanament" entre universitats. Es convida a tots els membres de la comunitat universitària –professors, personal i, per descomptat, estudiants i antics alumnes- a prendre's fotografies relacionades amb el consum de fruita i compartir-les en twitter. Per entrar en la competició, la imatge ha d'acompanyar-se dels hashtags #RetoFrutaREUS i #DiaUniSaludables, a més d'esmentar el compte de twitter de la universitat amb la qual estigui relacionat. En el cas de la nostra universitat, @UAOCEU.

Les tres universitats que reuneixin el nombre més gran de tweets vàlids rebran un diploma que acrediti la seva contribució a la vida saludable. A títol individual, els titulars de les cinc fotografies més puntuades dins de les tres universitats podran inscriure's gratuïtament al Congrés d'Universitats. Saludables Fotos, Salut i Xarxa Social!

Repte de la fruita