🎓 Resposta als reptes que arriben de l'entorn ciber

En el context de la Diplomatura internacional en Ciberdelinqüència i Tecnologies Aplicades a la Recerca, impartit conjuntament per la nostra universitat i la Universitat Austral, s'ha organitzat la taula rodona “Reptes davant les noves amenaces globals: ciberterrorisme, ciberguerra i ciberhacktivisme”.

Fecha:


  • Comienza: divendres, 21 de gener de 2022 a las 10:30h
  • Finaliza: divendres, 21 de gener de 2022 a las 15:00h
Lugar:


  • Virtual
Contacto

Estratègies i reptes davant del cibercrim

Actualment, els estats, les empreses i les organitzacions han d'afrontar una gran diversitat de realitats que, arribades des de l'entorn cíber, en comprometen de manera aguda la seguretat. Es tracta d'una problemàtica que, finalment, impacta en la vida del ciutadà, en el context d'un escenari global cada cop més interconnectat.

En el context de la Diplomatura Internacional en Ciberdelinqüència i Tecnologies Aplicades a la Recerca, impartida conjuntament per la nostra universitat i la Universitat Austral, s'ha organitzat les I Jornades Internacionals sobre Estratègies i Reptes davant del Cibercrim.

S'hi abordarà una qüestió de singular rellevància per a la seguretat global i les relacions internacionals amb especialistes de referència en la matèria: 

  • 09:00. Benvinguda a càrrec de la degana de la Facultat de Dret i Empresa de la nostra universitat, María Jesús Pesqueira
  • 09:15. "Prova il·lícita, intervenció de particulars i aportació d'evidències digitals en les recerques criminals". Gemma Martínez Galindo, professora de Dret Penal; Ramón Ragués, catedràtic de Dret Penal i consultor a Molins; Jaime Campaner, professor de Dret Processal Penal. 
  • 11:00. "Reptes davant les noves amenaces globals: ciberterrorisme, ciberguerra i ciberhacktivisme". Luis Jiménez, sotsdiretor general del Centre Criptològic Nacional; Eduardo Martín de Pozuelo, periodista i escriptor; Carles Martínez, advocat penalista i criminòleg. 
  • 12:30. "Recerca i prova del ciberblanqueig de capitals i del crim organitzat en un món global". Eloy Velasco, magistrat en l'Audiència Nacional; Elvira Tejada, fiscal de sala, criminalitat informàtica; Javier Zaragoza, fiscal (en excedència) i lletrat del Tribunal Constitucional

La inscripció es fa mitjançant aquest formulari

 

Estratègies i reptes davant del cibercrim