馃帗 Perspectives de col路laboraci贸 amb l'Ajuntament de Ripoll

A la fi del 2019, el nostre vicerector de Relacions Institucionals, Sergio Rodr铆guez L贸pez-Ros, va mantenir una trobada a Ripoll amb l'alcalde d'aquesta localitat, Jordi Munell.

Fecha: divendres, 10 de gener de 2020 a las 14:45h

Perspectives de col路laboraci贸 amb l'Ajuntament de Ripoll

A finals del 2019 el nostre vicerector de Relacions Institucionals, Sergio Rodr铆guez L贸pez-Ros, va mantenir una trobada a Ripoll amb l'alcalde d'aquesta localitat, Jordi Munell. El prop貌sit d'aquesta jornada era posar en com煤 projectes i objectius per trobar possibles 脿mbits de col路laboraci贸.

La idea central que va inspirar la sessi贸 va ser la import脿ncia de promoure la cultura i l'educaci贸 entre els joves de la comarca del Ripoll猫s. El fet que la nostra universitat s'impliqui en aquesta part del territori catal脿 connecta tamb茅 amb les arrels hist貌riques d'aquest, molt vinculades a l'activitat de l'Abat Oliba.

Aquesta coincid猫ncia hist貌rica no fa res m茅s que reafirmar l'inter猫s mutu que la Universitat tingui una pres猫ncia m茅s not貌ria a Ripoll i el seu territori. En el marc d'aquest objectiu compartit, s'ha assenyalat la fira d'educaci贸 Univers Jove com l'ocasi贸 ideal per contribuir a aquesta major visibilitat. Univers Jove 茅s una de les cites clau per difondre l'oferta acad猫mica entre els joves d'aquesta regi贸 catalana.

 

Perspectives de col路laboraci贸 amb l'Ajuntament de Ripoll