Fecha: dimarts, 26 de setembre de 2017 a las 17:15h

Fusió de sabors en el International Day

Un gresol de sabors, olors i textures arribades de diferents parts del món, en això s'ha convertit el pati de la Universitat amb motiu de la celebració del International Day. Agrupats per nacionalitats, els estudiants d'intercanvi han disposat d'un espai per donar a conèixer productes gastronòmics típics de la seva terra. A més a més, hi havia un panell posat per enganxar fotografies definitòries de cada país.

Amb aquesta senzilla, però deliciosa, iniciativa, que ha estat acompanyada per música dels països representats, s'ha fet palesa la riquesa que comporta comptar amb joves vinguts d'altres països. Es tractava d'utilitzar el paladar dels assistents per donar a conèixer un dels grans valors de la Universitat: la seva capacitat per posar en contacte a cultures diverses.

L'organització d'aquest tast multicultural també ha servit per atreure l'interès dels alumnes als programes d'intercanvi que la Universitat els ofereix. Aquest era un altre dels objectius que perseguia la International Office amb l'organització del International Day. El cor viatger d'un universitari pot conquistar-se també a través del sentit del gust.

International Day