Fecha: dilluns, 11 de desembre de 2017 a las 15:00h

Solidaris només amb beure aigua

El grup educatiu CEU, al qual pertany la nostra universitat, vol convertir un gest tan quotidià com el de beure en un acte de solidaritat. L'objectiu de la campanya 'L'aigua del CEU AUARA' és que professionals, alumnes, pares i familiars relacionats amb els vint-i-cinc centres del CEU prenguin aquesta aigua solidària. Els diners recaptats seran destinats a millorar la vida de 1.200 estudiants del Sagaya Mata High School, situat en Ennore (Índia). Es pretén aconseguir els fons necessaris per a l'habilitació de sanitaris i altres recursos que millorin les condicions higièniques dels estudiants a Ennore.

AUARA no és una aigua qualsevol, sinó un producte que està lligat intrínsecament a les idees de sostenibilitat i solidaritat. D'una banda, es tracta de la primera marca d'aigua a Europa l'envàs de la qual és totalment reciclat. Per un altre, inverteix el 100% dels seus beneficis a finançar projectes d'aigua potable en zones necessitades. La persona que hi ha darrere de tot això és el director general i soci fundador d'AUARA, Antonio Espinosa dels Monteros, que és alumni de la Universitat CEU Sant Pablo (Madrid).

AURA com a resposta davant la crisi de l'aigua, que afecta 700 milions de persones a tot el món, i a l'impacte mediambiental. Es presenta com una resposta real i efectiva al reclam dels consumidors que demanden productes més responsables i transparents. L'impacte en les comunitats amb les quals treballa es tradueix en la reducció de fins a un 80% de malalties i fams, la millora de la higiene, unes majors possibilitats d'escolarització dels nens i l'impuls de la independència de la dona.

L'aigua del CEU