Fecha: dimarts, 04 de desembre de 2018 a las 15:15h

Membres del projecte SUCTI per a la internacionalització

Un aspecte important de la política d'internacionalització consisteix en la participació en les xarxes universitàries en què es promou un esforç compartit de projecció internacional.

En aquest sentit, és especialment interessant la pertinença de la nostra universitat a Systemic University Change Towards Internationalisation (SUCTI). Es tracta d'un projecte coordinat per la Universitat Rovira i Virgili que té com a objectiu la internacionalització del personal administratiu i de serveis de les universitats.

Recentment, en el marc de SUCTI, es va celebrar un seminari en què es van definir els objectius estratègics del projecte, es va analitzar l'experiència en els primers passos de la seva implantació per al personal administratiu i es va realitzar una estimació dels resultats esperables en els anys vinents.

El seminari va suposar una interessant experiència d'intercanvi d'experiències i bones pràctiques en la internacionalització de les universitats. En representació de la nostra universitat, hi van participar les coordinadores internacionals, Malgorzata Smigiel (Incoming Mobility) i Fanny Abela (Outgoing Mobility).

 

SUCTI