Fecha:


  • Comienza: dimecres, 24 de octubre de 2018 a las 15:00h
  • Finaliza: dimecres, 24 de octubre de 2018 a las 17:00h
Lugar:


  • Saló de Graus
Contacto

Talent disruptiu en el workshop de la dona emprenedora

L'emprenedoria és un àmbit de desenvolupament d'idees i projectes personals, en què el factor del carisma personal de l'emprenedor juga un paper molt rellevant. Des d'aquesta òptica, convé posar el focus en la realitat de l'emprenedoria impulsada per dones, que juga un paper cada vegada més rellevant dins del món emprenedor.

Per indagar en el rol que la dona exerceix actualment en el fenomen de l'emprenedoria i parar esment a l'especificitat dels projectes que estan promoguts per emprenedores, la Càtedra d'empresa Familiar i Creació d'empreses organitza des de fa anys el Workshop de la Dona Emprenedora.

Aquest any, es comptarà amb el testimoni de dues emprenedores que estan marcant tendència i obrint noves formes de fer negoci en els seus respectius camps. Es tracta de la CEO de Scratch School, Natalia Pujades, i de la CEO de la companyia de cosmètica ecològica Cocunat, Sara Werner.

El Workshop de la Dona Emprenedora està organitzat pels professors Carmen Ruiz i Alexis Vegas i el col·laborador de la Càtedra Ángel Pachón, amb el suport de Banco Santander, CEU Emprèn, Club d'Emprenedors, Rockets, I-elektro i I-kons.