馃帗 Talent disruptiu en el workshop de la dona emprenedora

La C脿tedra d'empresa Familiar i Creaci贸 d'empreses organitza des de fa anys el Workshop de la Dona Emprenedora.

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 24 de octubre de 2018 a las 16:00h
  • Finaliza: dimecres, 24 de octubre de 2018 a las 18:00h
Lugar:


  • Sal贸 de Graus
Contacto

Talent disruptiu en el workshop de la dona emprenedora

L'emprenedoria 茅s un 脿mbit de desenvolupament d'idees i projectes personals, en qu猫 el factor del carisma personal de l'emprenedor juga un paper molt rellevant. Des d'aquesta 貌ptica, conv茅 posar el focus en la realitat de l'emprenedoria impulsada per dones, que juga un paper cada vegada m茅s rellevant dins del m贸n emprenedor.

Per indagar en el rol que la dona exerceix actualment en el fenomen de l'emprenedoria i parar esment a l'especificitat dels projectes que estan promoguts per emprenedores, la C脿tedra d'empresa Familiar i Creaci贸 d'empreses organitza des de fa anys el Workshop de la Dona Emprenedora.

Aquest any, es comptar脿 amb el testimoni de dues emprenedores que estan marcant tend猫ncia i obrint noves formes de fer negoci en els seus respectius camps. Es tracta de la CEO de Scratch School, Natalia Pujades, i de la CEO de la companyia de cosm猫tica ecol貌gica Cocunat, Sara Werner.

El Workshop de la Dona Emprenedora est脿 organitzat pels professors Carmen Ruiz i Alexis Vegas i el col路laborador de la C脿tedra 脕ngel Pach贸n, amb el suport de Banco Santander, CEU Empr猫n, Club d'Emprenedors, Rockets, I-elektro i I-kons.