🎓 TBWA triunfa y Romero revoluciona los GoliADs | [current-page:pager]UAO CEU

La agencia TBWA fue la gran protagonista de la gala de los XVII GoliADs UAO CEU Awards. Fue la única que repitió galardón, al obtenerlo en dos categorías: ‘Mejor Campaña Digital (con ‘Doritos Crunch Cancelation’) y ‘Mejor Campaña Gráfica -en colaboración con la Agencia Heimat (por la campaña ‘DKH-Sun Warning Flag’ para German Cancer Aid)

Fecha: divendres, 12 de de maig de 2023 a las 10:15h

TBWA triomfa i Romero revoluciona els GoliADs

L'agència TBWA va ser la gran protagonista de la gala dels XVII GoliADs UAO CEU Awards. Va ser l'única que va repetir guardó, en obtenir-ne un en dues categories: 'Millor Campanya Digital (amb 'Doritos Crunch Cancelation') i 'Millor Campanya Gràfica -en col·laboració amb l'Agència Heimat (per la campanya 'DKH-Sun Warning Flag' per a German Cancer Aid)

El GoliAD a la Millor Campanya de Valors Humans va ser per a Cheese Burger Productions S.L., per "El rellotge que salva vides", on es mostra el dispositiu Durcal,creat per monitorar la salut i la integritat de persones de la tercera edat. Sapristi Décom va obtenir el premi al Millor Espot de TV amb "Molt nostre. Molt nostres", amb el qual es donen conèixer els beneficis de Carxofa d'Espanya.

En relació amb les categories d'elecció directa, el premi a la Millor Trajectòria Professional va recaure en el periodista Carles Francino, per la seva llarga trajectòria en els mitjans. Juan Carlos Unzué va ser reconegut en la categoria de Comunicador Social, i Gerard Romero en la de Comunicador Revelació. Així mateix, Festival Cruïlla va obtenir el GoliAD en la categoria d'Innovació i Creativitat.

La 'haka'

Romero va protagonitzar un dels moments simpàtics de la gala, en convocar als assistents a unir-se a la 'haka' que va iniciar des de l'alt de l'escenari.

A més, Josep Mª Brugués va conquistar el premi de Suport a la Docència-Andreu Barrabino, instaurat en memòria de qui va ser director d'estudis de Publicitat i Relacions Públiques i un dels impulsors dels GoliADs.

Finalment, en els premis elegits per votació popular en xarxes socials, Nude Project Podcast va ser triat en la categoria a Millor Podcast, juntament amb Sheila Hernández d'es.decirdiario, que se'n va endur el guardó a Millor Creador de Contingut.

Grease

En la seva XVII edició, la gala dels GoliADs va prendre la pel·lícula 'Grease' com a fil conductor. La nit va estar plena de referències a la mítica pel·lícula de finals dels anys setanta, fins i tot amb una interpretació musical.

Els UAO CEU GoliADs Awards són el festival de Publicitat i Comunicació organitzat pels estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la nostra universitat. Els universitaris hi distingeixen el treball de les agències i els professionals, invertint els termes habituals de la relació, ja que són els aprenents (Advids) els que jutgen als gegants de la professió (GoliADs).

TBWA triomfa i Romero revoluciona els GoliADs