馃帗 Noves tecnologies i proc茅s penal

Per reflexionar sobre totes aquestes q眉estions, el Servei d'Alumni ha organitzat una trobada amb el president de la Sala del Penal del Tribunal Suprem, Manuel Marchena

Fecha:


  • Comienza: dimarts, 13 de febrer de 2018 a las 18:30h
  • Finaliza: dimarts, 13 de febrer de 2018 a las 20:00h
Lugar:


  • Sal贸 de Graus
Contacto

Noves tecnologies i proc茅s penal

La revoluci贸 digital est脿 precipitant profunds canvis en la societat. En tots els sectors i disciplines aix貌 implica la necessitat d'una r脿pida transformaci贸. Al m贸n del Dret, el desafiament d'adaptar les figures jur铆diques a la nova realitat 茅s maj煤scul, ja que regular requereix establir categories generals i aix貌 obliga a entendre b茅 el fenomen.

En el terreny penal, aquesta adaptaci贸 ha d鈥檃companyar-se d鈥檜n plus de consist猫ncia, perqu猫 s贸n m茅s sensibles els b茅ns i valors que estan en joc. Per una banda, la tecnologia fa possibles noves formes de delinquir i, per altra, tamb茅 proporciona a les autoritats mecanismes de prevenci贸 del delicte la efic脿cia de les quals s鈥檋aur脿 de combinar amb el necessari respecte a l鈥檈sfera d鈥檌ntimitat i llibertat de la persona.

Per reflexionar sobre totes aquestes q眉estions, el Servei d'Alumni ha organitzat una trobada amb el president de la Sala del Penal del Tribunal Suprem, Manuel Marchena.

La inscripci贸 es pot fer mitjan莽ant aquest enlla莽.