🎓 Torna la doble presencialitat per als de primer

A partir del dilluns, 8 de febrer, els alumnes de primer (grau, doble grau i títol propi) tornen a rebre la docència teòrica en la modalitat de doble presencialitat.

Fecha: divendres, 05 de febrer de 2021 a las 17:00h

Torna la doble presencialitat per als de primer

A partir de dilluns, 8 de febrer, els alumnes de primer (grau, doble grau i títol propi) tornen a rebre la docència teòrica en la modalitat de doble presencialitat. Això implica que una part dels estudiants assistirà a les classes presencialment a l'aula mentre que l'altra seguirà la sessió a través de la plataforma digital.

Com passava abans de la suspensió de la docència teòrica presencial aprovada a l'octubre, cada classe es divideix en dos grups, que s'aniran alternant setmanalment en les dues formes de docència prevista (física i digital interactiva). En el document adjunt al comunicat enviat als estudiants està fixat quin torn els correspon setmanalment.

La decisió de reprendre la doble presencialitat l'ha pres el Consell de Govern, a la llum de la revisió de les mesures preventives aprovada pel PROCICAT.

Els estudiants de segon, tercer, quart i cinquè, així com els de màster i postgrau continuaran rebent la docència teòrica en format virtual, almenys fins al 27 de febrer (inclòs).
 

Torna la doble presencialitat per als de primer