馃帗 T脿ndem et presenta a la teva parella ling眉铆stica

La nostra universitat 茅s un lloc idoni per a la formaci贸 d'aquesta mena de parelles ling眉铆stiques, donada la gran diversitat de nacionalitats representades en la comunitat d'estudiants.

Fecha: dilluns, 10 de febrer de 2020 a las 17:45h

T脿ndem et presenta la teva parella ling眉铆stica

Els idiomes s贸n un instrument de comunicaci贸. I la comunicaci贸 nom茅s t茅 sentit si hi ha interlocutors, persones disposades a escoltar el missatge. 脡s a dir, la comunicaci贸 茅s un fenomen necess脿riament interpersonal.

Per aquest motiu, 茅s natural que el context m茅s propici per a l'aprenentatge i la pr脿ctica d'un idioma estranger sigui el di脿leg amb una altra persona. Si 茅s nadiua en l'idioma que es vol practicar, millor encara. I si, a m茅s, mostra un inter猫s rec铆proc en l'altra llengua, no es pot trobar una situaci贸 millor: tothom hi guanya, tindrem un t脿ndem.

La nostra universitat 茅s un lloc idoni per a la formaci贸 d'aquesta mena de parelles ling眉铆stiques, tenint en compte la gran diversitat de nacionalitats representades a la comunitat d'estudiants. Per aprofitar-ho, el Servei de Lleng眉es posa en marxa el programa T脿ndem. Es tracta d'un programa d'intercanvi ling眉铆stic que posa en contacte estudiants interessats en la llengua nativa de l'altre.

脡s un recurs ideal, per exemple, per als alumnes que estiguin pensant fer un Erasmus a Fran莽a pr貌ximament. Gr脿cies al programa T脿ndem podran trobar un estudiant Erasmus o d'intercanvi francoparlant amb qui practicar i millorar l'idioma, al mateix temps que li donaran un cop de m脿 amb el castell脿 o el catal脿.

Els estudiants que vulguin que el Servei de Lleng眉es els ajudi a trobar la seva parella ling眉铆stica han d'emplenar aquest formulari. La Universitat 煤nicament els posa en contacte, despr茅s seran els membres de la parella els que decideixin quan trobar-se per practicar els idiomes respectius. Fins al 24 de febrer hi ha temps per donar-s'hi d'alta.

 

T脿ndem et presenta la teva parella ling眉铆stica