Fecha: dijous, 21 de desembre de 2017 a las 16:15h

Experiència transatlàntica de la mà de Santander Universitats

 Alumnes, professors i personal de la Universitat tenen al seu abast gaudir d'una experiència internacional en el continent americà gràcies als acords del grup CEU amb Banc Santander i als programes que, en general, Santander Universitats té actius.

En virtut del conveni CEU i Santander Universitats, les tres universitats del CEU, entre les quals es troba la nostra universitat, tenen la possibilitat d'optar al Programa Universitats USA. Concretament, recentement s'ha obert el termini de presentació sol·licituds per a la mobilitat a la universitat de UCL Anderson. Poden optar dones del personal d'administració i de la comunitat alumni de la Universitat.

Aquest programa cobreix les despeses de matrícula, manutenció i allotjament. La selecció de les candidates quedarà en mans de UCLA Anderson. La data d'impartició és entre el 10 i el 15 de juny i el dia límit per presentar sol·licituds és el 16 de març.

Beques Iberoamèrica

D'altra banda, s'acaba d'obrir la nova convocatòria del Programa de Beques Iberoamèrica per a estudiants de graus de Santander Universitats. Conforme al mateix, els alumnes de grau que hagin superat la meitat dels crèdits de la carrera poden gaudir d'una estada de mig any en alguna de les universitats participants en el programa dels següents països: Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic, Perú, Portugal, Puerto Rico i Uruguai.

El que s'ofereix és una beca dotada amb 3.000 euros. L'estada associada a la mateixa ha de desenvolupar-se entre el 15 de juliol de 2018 i el 31 d'agost de 2019, encara que no podrà iniciar-se cap més enllà del mes de març de 2019. El termini d'inscripció per acollir-se al programa finalitza el 31 de maig de 2018.
Amb la creació d'aquest programa de beques, Santander Universitats contribueix, mitjançant la promoció d'intercanvi entre universitats, la conformació d'un espai iberoamericà del coneixement socialment responsable.

Becas Santander