Fecha: divendres, 30 de juny de 2017 a las 14:45h

La transformació digital revalora allò genuïnament humà

La Universitat ha celebrat la IX edició de la Trobada Anual d'Alumni. En aquesta ocasió, la trobada ha servit de marc d'un col·loqui sobre els reptes de la transformació digital. Sota el lema 'Transformació digital. El nou paradigma de la innovació', s'ha comptat amb la participació dels següents professionals: la fundadora de Womenalia, que va presidir durant deu anys l'Associació Espanyola d'Economia Digital, Elena Gómez de Pozuelo, el director de Màrqueting de CaixaBank, Javier Mas, el managing director de Balandra Programari i fundador de MyTaxi, Antonio Cantalapiedra, i el Business Development manager de Google Spain&Portugal, Adolfo Fernández.

L'especialista en transformació digital, Marc Vidal, s'ha encarregat de descriure les coordenades en què discorren uns canvis que, a parer seu, constitueixen la quarta fase de la revolució industrial. El ponent també ha volgut deixar clar que la robotització i l'automatització no han de ser interpretades com una amenaça per a l'ocupació de les persones, sinó, al contrari, com la possibilitat de revalorar allò que només l'home pot aportar. "El que no pugui automatitzar-se ni substituir-se per un robot tindrà un valor incalculable".

En aquesta línia, Vidal ha apel·lat a superar la catastrofista "versió oficial", que presenta un relat de "robocalipsis". Convé tenir sempre present que la tecnologia no presenta el com però el perquè seguirà sent la persona.

Consulta més informació en la nota de premsa.

Trobada d'Alumni