馃帗 Un taller per entendre i treballar la creativitat

La creativitat es pot induir perqu猫 implica una predisposici贸 a mirar la realitat des d'貌ptiques no explorades

Fecha:


  • Comienza: dijous, 11 de octubre de 2018 a las 17:00h
  • Finaliza: dijous, 11 de octubre de 2018 a las 19:00h
Lugar:


  • Aula 1.01
Contacto

Un taller per entendre i treballar la creativitat

Per qu猫 els gossos es mullen els dies de pluja? O, m茅s aviat, per qu猫 els gossos no han ideat cap sistema per protegir-se de la pluja i l'茅sser hum脿 els t茅 per desenes? La resposta est脿 en la creativitat, en la capacitat de desembarassar-se de les respostes autom脿tiques, de sortir dels canals convencionals per trobar millors solucions als problemes plantejats.

Per貌, es pot exercitar la creativitat? Mariano Ba帽os, que durant d猫cades ha treballat de creatiu en diferents ag猫ncies i empreses, opina que s铆, no en va ha impartit durant molts anys l'assignatura de Creativitat del grau en Publicitat i Relacions P煤bliques de la nostra universitat.

La creativitat es pot induir perqu猫 implica una predisposici贸 a mirar la realitat des d'貌ptiques no explorades. Per貌 perqu猫 aquest exercici sigui realment profit贸s, conv茅 entendre com tra莽a el cervell els seus circuits i automatismes, qu猫 茅s la creativitat, quina relaci贸 t茅 amb la utilitat i de quina forma podem exercitar-nos per adoptar una actitud creativa davant les coses. Aquests i altres aspectes seran els que tractar脿 Mariano Ba帽os en el Taller de Creativitat que ha organitzat el Servei d'Alumni dins de la seva proposta de Lifelong Learning. Sortiran d'all铆 els participants amb una alternativa que millori als paraig眉es?