🎓 TUI: carnet universitari per a dispositius mòbils

El TUI es maneja a través de l'App de la Universitat. Per aquest motiu, el primer pas per a obtenir-la és descarregar aquesta aplicació. Una vegada oberta, carregar la foto i verificar les dades personals. Finalment, les dades es validen definitivament mitjançant una trucada telefònica.

Fecha: dimecres, 22 de setembre de 2021 a las 17:30h

TUI: carnet universitari per a dispositius mòbils

La Universitat ha posat en marxa aquest curs la Targeta Universitària Intel·ligent Virtual (TUI), que permetrà als estudiants disposar del carnet universitari des del dispositiu mòbil.

La TUI s'utilitza a través de l'app de la Universitat. Per això, el primer pas per obtenir-la és descarregar aquesta aplicació. Una vegada oberta, cal carregar-hi la foto i verificar les dades personals. Finalment, les dades es validen definitivament mitjançant una trucada telefònica.

La campanya per activar la TUI en el dispositiu mòbil estarà activa fins al 30 de setembre.

La possessió del carnet universitari comporta una sèrie de prestacions: la identificació com a estudiant de la Universitat i l'accés als descomptes que hi hagi per ser estudiant universitari, així com els serveis dins de la Universitat (accés a Biblioteca, préstec de llibres, utilització de les impressores...). L'emissió del carnet es fa en col·laboració amb Banco Santander.
 

TUI: carnet universitari per a dispositius mòbils