Fecha: dilluns, 11 de juny de 2018 a las 18:30h

La universitat catalana aborda reptes compartits

La nova consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, va mantenir a la fi de la setmana passada la seva primera reunió amb les universitats catalanes.

El marc en què es va situar aquesta trobada va ser el del Pacte Nacional per les universitats, creat el passat el mes de juliol amb el propòsit de ser factor d'impuls de la modernització del sistema universitari català. En representació de la nostra universitat va acudir la secretària general i vicerectora de Relacions Institucionals, Ana Beriain.

Chacón va manifestar que la seva intenció era reunir-se al més aviat possible amb els agents del món universitari per evidenciar que és un àmbit que correspon el camp d'actuació de la seva conselleria. Com a principals reptes de la universitat, va assenyalar al posicionament internacional i el finançament. També va voler destacar la bona situació de base de la qual es parteix, ja que és notòria tant la qualitat de la formació que s'imparteix com el nivell de formació dels universitaris.