🎓 Acord de col·laboració amb el sindicat USOC

La  nostra universitat i la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) han subscrit un conveni que expressa la sintonia i voluntat de col·laboració entre totes dues institucions. 

Fecha: dimecres, 10 de febrer de 2021 a las 15:15h

Acord de col·laboració amb el sindicat USOC

La nostra universitat i la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) han subscrit un conveni que expressa la sintonia i voluntat de col·laboració entre les dues institucions. 

L'acord concreta condicions avantatjoses per a l'accés dels afiliats de la USOC i els seus familiars de primer grau a les titulacions que ofereix la Universitat. Així, aquests col·lectius seran beneficiaris de diversos graus de descompte sobre el preu de la matrícula en els diferents títols que ofereix la nostra universitat. 

Els descomptes referits s'aplicaran als títols de grau, postgrau i cursos d'especialització. L'acord s'ha formalitzat a través de la signatura de la secretària general de la USOC, María Recuero Sánchez, i del rector de la UAO CEU, Rafael Rodríguez-Ponga Salamanca

La Unió Sindical Obrera va ser la primera organització sindical democràtica creada durant la postguerra. El seu naixement es va produir en el context de l'impuls del Concili Vaticà II.

 

Acord de col·laboració amb el sindicat USOC