Fecha: dimecres, 19 de abril de 2017 a las 14:15h

Emprenedoria contra desigualtat social a la ciutat de Barcelona

Propostes emprenedores al servei de la reducció de les desigualtats a la ciutat de Barcelona, aquest és el repte que se'ls planteja als participants de la cinquena edició del BCN Thinking Challenge, marató universitària d'emprenedoria social organitzada pel Club d'Emprenedors.

La marató es desenvoluparà al campus de la Universitat durant avui i demà. En aquest temps, equips formats per estudiants de diferents universitats d'Espanya, treballen, assessorats per professors i professionals, en la resolució d'un 'business case', que s'orienta a la cerca de solucions realistes a les situacions de desigualtat social que es produeixen a la ciutat de Barcelona.

En els seus cinc anys d'existència, el BCN Thinking Challenge s'ha convertit en una de les cites de referència per als universitaris emprenedors de Barcelona. El seu tret distintiu és la vocació de vincular emprenedoria amb la introducció de millores que actuïn sobre una problemàtica social concreta. En anteriors edicions s'han tractat assumptes com els aturats de llarga durada, la integració de la discapacitat, el fracàs escolar o la conciliació intergeneracional en l'empresa.

La gala de presentació de projectes i lliurament de premis se celebra demà, 20 d'abril, a les 19.45 hores, a l'Aula Magna. El BCN Thinking Challenge s'organitza amb el patrocini de Santander Universitats, CEU Emprèn, Càrites, BCN Think Co, Fundació Damm, Apex, eCooltra, CorreYvuela, i Tanit.

Consulta més informació en la nota de premsa.

BCN Thinking Challenge