ūüéď Veu a la dona emprenedora

En aquest sentit, la C√†tedra d'Empresa Familiar i de Creaci√≥ d'Empreses, conscient de la import√†ncia de fomentar i visibilitzar les iniciatives emprenedores de les dones organitza regularment els ‚ÄėWorkshops de la dona emprenedora‚Äô.

Fecha:


  • Comienza: dijous, 14 de novembre de 2019 a las 17:00h
  • Finaliza: dijous, 14 de novembre de 2019 a las 19:00h
Lugar:


  • Sal√≥ de Graus
Contacto

Veu a la dona emprenedora

En el m√≥n de l'emprenedoria, el paper de la dona √©s cada vegada m√©s rellevant, i aix√≤ es descobreix analitzant la gran quantitat de dones que engeguen els seus propis negocis. Per√≤ no nom√©s aix√≤, tamb√© hi ha un gran nombre de dones que tenen √®xit a les seves pr√≤pies empreses. Malgrat tot, l'emprenedoria femenina t√© al davant diversos reptes per afrontar.

En aquest sentit, la Càtedra d'Empresa Familiar i de Creació d'Empreses, conscient de la importància de fomentar i visibilitzar les iniciatives emprenedores de les dones, organitza regularment els Workshops de la Dona Emprenedora. En aquest cas, es tracta de la cinquena edició.

Consisteix en una sessi√≥ en qu√® dones que han pres la iniciativa d'emprendre expliquen les seves experi√®ncies. Aquesta nova edici√≥ comptar√† amb la participaci√≥ de la CEO d'Upflow, Marta Badia; la fundadora i CEO de mimOOkids, Monika Ligeza; la CEO de Babyboo, Elisabet Blanchat, i la fundadora i CEO de Rumb Finance, Seneca Noguera.

 

Veu a la dona emprenedora