馃帗 Viatjar sense moure鈥檚 de lloc en el International Day

En el claustre de la nostra universitat es va celebrar el passat dijous la sisena edici贸 de l鈥橧nternacional Day. L鈥檈sdeveniment el va organitzar el Servei de Relacions Internacionals per integrar als estudiants internacionals en la comunitat universit脿ria de la UAO CEU.聽

Fecha: dimecres, 04 de mar莽 de 2020 a las 11:15h

Viatjar sense moure鈥檚 de lloc en l'International Day

Al claustre de la nostra universitat es va celebrar dijous passat la sisena edici贸 de l鈥Internacional Day. L鈥檈sdeveniment el va organitzar el Servei de Relacions Internacionals per integrar els estudiants estrangers en la comunitat universit脿ria de la UAO CEU.

Cada pa铆s tenia un estand on els estudiants, tant internacionals com d'aqu铆, van compartir plats t铆pics i la m煤sica dels seus pa茂sos. Aquest any hi ha hagut 10 pa茂sos representats en els diferents estands: Fran莽a, el Regne Unit, Alemanya, l'Argentina, Hongria, M猫xic, el Per煤, Pol貌nia, Su猫cia i els Estats Units. 

A m茅s, a part del bon ambient dins del claustre, tamb茅 hi va haver espai per a la competici贸, ja que al final de l鈥檃cte es tria el millor expositor. Aquest any ha guanyat la parada de Fran莽a, en la qual van participar vuit alumnes internacionals. 

Entre els assistents que van gaudir de la gastronomia i els diferents temes musicals hi havia professorat, alumnes i personal no docent. Amb la celebraci贸 d鈥檃quest esdeveniment es va poder plasmar la diversitat cultural que es viu a la Universitat.   
 

Viatjar sense moure鈥檚 de lloc en l'International Day