🎓 Vida, art i símbol en la Sagrada Família

Comença el seminari "Obra i Vida en el Temple Expiatori de la Sagrada Família d'Antonio Gaudí", que organitza l'Institut d'Humanitats Ángel Ayala.

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 28 de novembre de 2018 a las 15:00h
  • Finaliza: dimecres, 28 de novembre de 2018 a las 16:30h
Lugar:


  • Aula 1.01
Contacto

Vida, art i símbol en la Sagrada Família

Comença el seminari "Obra i Vida en el Temple Expiatori de la Sagrada Família d'Antonio Gaudí", que organitza l'Institut d'Humanitats Ángel Ayala. Durant tres sessions (14, 21 i 28 de novembre), s'indagarà tant en la personalitat i fonaments artístics d'Antonio Gaudí com en les característiques que defineixen el seu projecte més conegut: la Sagrada Família.

El seminari serà a càrrec de Chiara Curti, titulada en arquitectura pel Politècnic de Milà, on ha treballat com a investigadora. Des del 2006, duu a terme tasques de recerca sobre la vida i l'obra de Gaudí, en particular sobre la Sagrada Família. Ha estat comissària de diferents exposicions sobre Gaudí i Sagrada Família. Entre elles, destaquen: The realism of Gaudí and the Hope of Europe, al Parlament Europeu de Brussels; Sagrada Família_Moveu by Beauty per la JMJ2011 de Madrid; Antoni Gaudí: the Days of Creation per la JMJ2013 de Rio de Janeiro. És docent en el IED Institut Europeu Superior de Disseny i a la FHEAG, Facultat Antoni Gaudí, per a l'assignatura Vida i obra d'Antoni Gaudí.

Les sessions seran les següents: "Gaudí, l'home i l'arquitecte" (14 de novembre); "La catedral dels pobres" (21 de novembre); i "Símbols i significats en la Sagrada Família" (28 de novembre). Totes seran a les 14.00 hores a l'aula 1.01

Els alumnes interessats hauran d'inscriure's contestant al correu: angelayalabcn@uao.es