🎓 Visita de la Federació Mundial de Metges Catòlics

Recentment, la Universitat va rebre la visita del president d'honor de la Federació Internacional d'Associacions de Metges Catòlics, José María Castellví. Durant la seva estada al nostre campus, va estar acompanyat pel rector, Rafael Rodríguez-Ponga, i el secretari general, Pablo Nuevo. En uns moments en què la salut ocupa un lloc central en el debat públic, la trobada amb Castellví va servir per posar de manifest principis compartits entre la federació que representa i la nostra universitat.

Fecha: dilluns, 26 de octubre de 2020 a las 17:15h

Visita de la Federació Mundial de Metges Catòlics

Recentment, la Universitat va rebre la visita del president d'honor de la Federació Internacional d'Associacions de Metges Catòlics, José María Castellví. Durant l'estada al nostre campus, va estar acompanyat pel rector, Rafael Rodríguez-Ponga, i el secretari general, Pablo Nuevo.

En uns moments en què la salut ocupa un lloc central en el debat públic, la trobada amb Castellví va servir per posar de manifest principis compartits entre la federació que representa i la nostra universitat.

En aquest sentit, les converses es van orientar a la possibilitat d'establir col·laboracions per promoure un valor essencial: la defensa de la vida. És d'esperar que la sintonia en una qüestió tan fonamental fructifiqui en projectes de futur.

Visita de la Federació Mundial de Metges Catòlics