Fecha: dimecres, 07 de novembre de 2018 a las 15:45h

La viticultura responsable dels cellers Torres

A la fi del passat mes d'octubre, el grup d'estudiants del màster en Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship va fer una de les visites més enriquidores de les quals tenen previstes en aquesta "fase barcelonina" del programa.

Les instal·lacions que Cellers Torres tenen a Vilafranca del Penedés es van obrir perquè els participants en el MFBSE poguessin conèixer des de dins el seu model de producció. Una important contribució a formar una visió completa del sector vitivinícola, ja que Torres és un dels segells de més reconeixement. De fet, en 2015 la revista Drinks internacional la va assenyalar per segona vegada com la marca de vins més admirada al món.

Part important d'aquest prestigi es deu a la labor del seu president Miguel A. Torres, que va disposar d'un moment per trobar-se amb la visita del MFBSE. La incorporació de Torres (1962) al negoci familiar va ser un punt d'inflexió per a la modernització de les tècniques de viticultura i enologia en els cellers. Una labor que va fer tenint present el factor d'impacte climàtic i ecològic, que és també una de les preocupacions que marquen la idiosincràsia del MFBSE.

La visita va ser possible gràcies a les gestions realitzades pel José Juan Pinto Sala, de la firma d'advocats Pinto Ruiz & Del Valle i els professors del MFBSE, Manuel Arroyo i Jordi Lopez. La possibilitat de realitzar contactes i conèixer personalment figures que estan marcant tendència en el sector de l'alimentació i les begudes són dos dels grans al·licients del màster.

 

Torres