馃帗 La viticultura responsable dels cellers Torres

Les instal路lacions que Cellers Torres tenen a Vilafranca del Pened茅s es van obrir perqu猫 els participants en el MFBSE poguessin con猫ixer des de dins el seu model de producci贸. U

Fecha: dimecres, 07 de novembre de 2018 a las 16:45h

La viticultura responsable dels cellers Torres

A la fi del passat mes d'octubre, el grup d'estudiants del m脿ster en Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship va fer una de les visites m茅s enriquidores de les quals tenen previstes en aquesta "fase barcelonina" del programa.

Les instal路lacions que Cellers Torres tenen a Vilafranca del Pened茅s es van obrir perqu猫 els participants en el MFBSE poguessin con猫ixer des de dins el seu model de producci贸. Una important contribuci贸 a formar una visi贸 completa del sector vitivin铆cola, ja que Torres 茅s un dels segells de m茅s reconeixement. De fet, en 2015 la revista Drinks internacional la va assenyalar per segona vegada com la marca de vins m茅s admirada al m贸n.

Part important d'aquest prestigi es deu a la labor del seu president Miguel A. Torres, que va disposar d'un moment per trobar-se amb la visita del MFBSE. La incorporaci贸 de Torres (1962) al negoci familiar va ser un punt d'inflexi贸 per a la modernitzaci贸 de les t猫cniques de viticultura i enologia en els cellers. Una labor que va fer tenint present el factor d'impacte clim脿tic i ecol貌gic, que 茅s tamb茅 una de les preocupacions que marquen la idiosincr脿sia del MFBSE.

La visita va ser possible gr脿cies a les gestions realitzades pel Jos茅 Juan Pinto Sala, de la firma d'advocats Pinto Ruiz & Del Valle i els professors del MFBSE, Manuel Arroyo i Jordi Lopez. La possibilitat de realitzar contactes i con猫ixer personalment figures que estan marcant tend猫ncia en el sector de l'alimentaci贸 i les begudes s贸n dos dels grans al路licients del m脿ster.

 

Torres