馃帗 La web s猫rie del primer any a la universitat

Dani, Laura i Irene tenen divuit anys i s贸n els protagonistes de la web-s猫rie Primer (#primer).

Fecha: divendres, 12 de abril de 2019 a las 11:00h

La web s猫rie del primer any a la universitat

Justo abans d'aprendre i molt abans d'oblidar, en l'avantsala de l'error i moltes milles abans d'encertar; en aquesta fracci贸 de vida habita el moment irrepetible que identifiquem com el primer. La primera vegada 茅s el no-res en les vig铆lies del tot i la m茅s h脿bil entremaliadura que se li pot fer a l'oblit.

Si alguna cosa fa que la universitat sigui memorable 茅s aquesta col路lecci贸 de "primeres vegades" que prop铆cia. La vida es desplega davant l'estudiant de primer de carrera amb una intensitat nom茅s comparable al descobriment interior que aquest experimenta. En primer de carrera, l'amistat de la inf脿ncia es mira en el mirall dels nous amics, les pors fan aflorar la valentia i les conviccions profundes s'obren pas malgrat els consells. Tot aix貌 succeeix en primer.

Dani, Laura i Irene estan aquest moment. Els tres s'enfronten a la seva primera vegada al campus, al primer acarament amb les seves il路lusions. Elles, a m茅s han canviat de ciutat. Els tres s贸n de Barcelona, per貌 Irene estudiar脿 a Madrid i Laura a Val猫ncia. Dani es mant茅 en la rereguarda, es queda a la ciutat comtal per estudiar en la nostra universitat.

Dani, Laura i Irene tenen divuit anys i s贸n els protagonistes de la web-s猫rie Primer (#primer). Una hist貌ria en qu猫  podran recon猫ixer-se els racons de les universitats CEU en les quals est脿 ambientada i, sobretot, les emocions del primer curs universitari.

Primer 茅s un relat d'aquestes viv猫ncies que, per ser tan personals, pertanyen a tothom. I tamb茅 茅s una genu茂na hist貌ria d'amistat: la de Dani, Laura i Irene. Tres amics que, davant el repte de la dist脿ncia i de l'impacte de noves experi猫ncies, hauran de buscar un nou significat als lla莽os que els unien. Viu-ho, a partir del 25 d'abril, en #primero.

 

La web s猫rie del primer any a la universitat