🎓 La web sèrie del primer any a la universitat

Dani, Laura i Irene tenen divuit anys i són els protagonistes de la web-sèrie Primer (#primer).

Fecha: divendres, 12 de abril de 2019 a las 10:00h

La web sèrie del primer any a la universitat

Justo abans d'aprendre i molt abans d'oblidar, en l'avantsala de l'error i moltes milles abans d'encertar; en aquesta fracció de vida habita el moment irrepetible que identifiquem com el primer. La primera vegada és el no-res en les vigílies del tot i la més hàbil entremaliadura que se li pot fer a l'oblit.

Si alguna cosa fa que la universitat sigui memorable és aquesta col·lecció de "primeres vegades" que propícia. La vida es desplega davant l'estudiant de primer de carrera amb una intensitat només comparable al descobriment interior que aquest experimenta. En primer de carrera, l'amistat de la infància es mira en el mirall dels nous amics, les pors fan aflorar la valentia i les conviccions profundes s'obren pas malgrat els consells. Tot això succeeix en primer.

Dani, Laura i Irene estan aquest moment. Els tres s'enfronten a la seva primera vegada al campus, al primer acarament amb les seves il·lusions. Elles, a més han canviat de ciutat. Els tres són de Barcelona, però Irene estudiarà a Madrid i Laura a València. Dani es manté en la rereguarda, es queda a la ciutat comtal per estudiar en la nostra universitat.

Dani, Laura i Irene tenen divuit anys i són els protagonistes de la web-sèrie Primer (#primer). Una història en què  podran reconèixer-se els racons de les universitats CEU en les quals està ambientada i, sobretot, les emocions del primer curs universitari.

Primer és un relat d'aquestes vivències que, per ser tan personals, pertanyen a tothom. I també és una genuïna història d'amistat: la de Dani, Laura i Irene. Tres amics que, davant el repte de la distància i de l'impacte de noves experiències, hauran de buscar un nou significat als llaços que els unien. Viu-ho, a partir del 25 d'abril, en #primero.

 

La web sèrie del primer any a la universitat