馃帗 Webinar聽informatiu sobre el m脿ster en Dret mar铆tim

El Dret Mar铆tim 茅s una de les branques del Dret en les quals cal una major especialitzaci贸. A escala mundial, i des d'una perspectiva econ貌mica, el Dret Mar铆tim t茅 una gran import脿ncia, ja que la majoria de les importacions i exportacions es fan a trav茅s de la mar.

Fecha:


  • Comienza: dijous, 04 de juny de 2020 a las 18:30h
  • Finaliza: dijous, 04 de juny de 2020 a las 19:30h
Lugar:


  • on line
Contacto

Webinar聽informatiu sobre el m脿ster en Dret Mar铆tim

El dret mar铆tim 茅s una de les branques del dret en qu猫 cal m茅s especialitzaci贸. A escala mundial, i des d'una perspectiva econ貌mica, el dret mar铆tim t茅 una gran import脿ncia, ja que la majoria de les importacions i exportacions es fan a trav茅s del mar.

Per aquest motiu, la Universitat imparteix el m脿ster universitari en Dret Mar铆tim, que, a m茅s, t茅 la particularitat de concedir molta import脿ncia en el seu programa no nom茅s a la legislaci贸 espanyola sin贸 a la d'Anglaterra i Gal路les, ja que la majoria de contractes en el sector estan subjectes a aquesta jurisdicci贸. 

A fi que els estudiants interessats puguin con猫ixer les claus d'aquest programa, que aporta una visi贸 integrada i sistematitzada de les t猫cniques que s'empren en l'脿mbit del dret mar铆tim internacional, la Universitat ha organitzat un webinar espec铆fic.

Comptar脿 amb la participaci贸 de la coordinadora del m脿ster, la professora especialitzada en el sector del transport, Rosa Romero.  

- 18:30 鈥 Benvinguda i presentaci贸 
- 18:40 鈥 Sessi贸 informativa del m脿ster a c脿rrec de la coordinadora, Rosa Romero 
- 19:15 鈥 Informaci贸 sobre el proc茅s d'admissi贸 i beques鈥 
- 19:30 鈥 Precs i preguntes

Webinar聽informatiu sobre el m脿ster en Dret Mar铆tim