🎓 Webinar sobre el màster de Postproducció Audiovisual 


La postproducció audiovisual és un procés important de la producció i, per a poder dur-la a terme, es necessita una formació en el disseny de tots els aspectes vinculats: so, imatge i grafisme. Per això, la Universitat compta amb el màster universitari en Postproducció Audiovisual.

Fecha:


  • Comienza: dimarts, 30 de juny de 2020 a las 18:00h
  • Finaliza: dimarts, 30 de juny de 2020 a las 19:00h
Lugar:


  • on line
Contacto

Webinar sobre el màster en Postproducció Audiovisual 


La postproducció audiovisual és un procés important de la producció i, per poder dur-la a terme, es necessita una formació en el disseny de tots els aspectes que hi estan vinculats: so, imatge i grafisme. Per això, la Universitat ofereix el màster universitari en Postproducció Audiovisual.

L'objectiu de la titulació és que els estudiants siguin capaços de plasmar les necessitats del mercat audiovisual, el domini de les eines que formen part del procés de postproducció i els coneixements que demana la indústria. El màster universitari també ofereix pràctiques en les principals productores del país, companyies de serveis i mitjans de comunicació audiovisuals.  

Per saber-ne més, la nostra universitat ha programat un webinar perquè els interessats coneguin els continguts del màster universitari en Postproducció Audiovisual.

- 18:00  Benvinguda i presentació 
- 18:10  Sessió informativa del màster a càrrec del coordinador 
- 18:30  Informació sobre el procés d'admissió i beques 
- 18:40  Precs i preguntes

Webinar sobre el màster en Postproducció Audiovisual