馃帗 Welcome Day: el primer dia d'un per铆ode inoblidable

Per aquesta ra贸, i per ajudar des del primer dia al fet que la seva estada sigui una experi猫ncia inoblidable, el Servei de Relacions Internacionals organitza el Welcome Day.

Fecha:


  • Comienza: dimarts, 04 de setembre de 2018 a las 08:00h
  • Finaliza: dimarts, 04 de setembre de 2018 a las 16:00h
Lugar:


  • Universitat Abat Oliba CEU
Contacto

Welcome Day: el primer dia d'un per铆ode inoblidable

La internacionalitat 茅s una de les caracter铆stiques que defineixen la nostra universitat. Un dels aspectes que m茅s hi contribueixen 茅s la significativa pres猫ncia d'estudiants d'altres pa茂sos, circumst脿ncia fonamental perqu猫 el campus sigui un espai de diversitat cultural i ling眉铆stica.

La universitat espera amb gran expectaci贸 els nous estudiants d'intercanvi, que passaran un o dos quadrimestres a Barcelona. Per aquesta ra贸, i per ajudar des del primer dia al fet que la seva estada sigui una experi猫ncia inoblidable, el Servei de Relacions Internacionals organitza el Welcome Day.

En aquesta jornada, els estudiants internacionals reben el missatge de benvinguda que la universitat els vol transmetre i algunes consignes 煤tils per al seu dia a la Universitat. El programa comen莽a amb unes paraules del vicerector de Recerca i Relacions Internacionals, Alessandro Mini, i del director del Servei de Relacions Internacionals, Swen Seebach. Despr茅s d'aquestes presentacions, se'ls proporcionar脿 informaci贸 sobre els diferents serveis a la seva disposici贸: Lleng眉es, Biblioteca, Atenci贸 a l'Alumne, Esport, Activitats Culturals, Inform脿tica. Tamb茅 est脿 previst una trobada amb agents de la Gu脿rdia Urbana de Barcelona, que els donaran consells per moure's per la ciutat amb total seguretat.

En el Welcome Day, els estudiants no nom茅s coneixen la universitat que els acollir脿, sin贸 tamb茅 a la resta de companys que compartiran amb ells l'experi猫ncia de viure a l'estranger. Per ajudar-los a teixir-hi complicitats, s'organitza una activitat de 'Ice Breaking'.

L'endem脿, es fa una ruta guiada pel barri g貌tic de Barcelona, de manera que aquests nous residents de la ciutat comtal comencin a tenir les mesures de la casa que els acollir脿 durant els mesos vinents.