Fecha:


  • Comienza: dimarts, 04 de setembre de 2018 a las 09:00h
  • Finaliza: dimarts, 04 de setembre de 2018 a las 17:00h
Lugar:


  • Universitat Abat Oliba CEU
Contacto

Welcome Day: el primer dia d'un període inoblidable

La internacionalitat és una de les característiques que defineixen la nostra universitat. Un dels aspectes que més hi contribueixen és la significativa presència d'estudiants d'altres països, circumstància fonamental perquè el campus sigui un espai de diversitat cultural i lingüística.

La universitat espera amb gran expectació els nous estudiants d'intercanvi, que passaran un o dos quadrimestres a Barcelona. Per aquesta raó, i per ajudar des del primer dia al fet que la seva estada sigui una experiència inoblidable, el Servei de Relacions Internacionals organitza el Welcome Day.

En aquesta jornada, els estudiants internacionals reben el missatge de benvinguda que la universitat els vol transmetre i algunes consignes útils per al seu dia a la Universitat. El programa comença amb unes paraules del vicerector de Recerca i Relacions Internacionals, Alessandro Mini, i del director del Servei de Relacions Internacionals, Swen Seebach. Després d'aquestes presentacions, se'ls proporcionarà informació sobre els diferents serveis a la seva disposició: Llengües, Biblioteca, Atenció a l'Alumne, Esport, Activitats Culturals, Informàtica. També està previst una trobada amb agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que els donaran consells per moure's per la ciutat amb total seguretat.

En el Welcome Day, els estudiants no només coneixen la universitat que els acollirà, sinó també a la resta de companys que compartiran amb ells l'experiència de viure a l'estranger. Per ajudar-los a teixir-hi complicitats, s'organitza una activitat de 'Ice Breaking'.

L'endemà, es fa una ruta guiada pel barri gòtic de Barcelona, de manera que aquests nous residents de la ciutat comtal comencin a tenir les mesures de la casa que els acollirà durant els mesos vinents.