馃帗 Posici贸 destacada en el World University R脿nquing 2021

Recentment, Times Higher Education ha publicat el World University Ranquing 2021, que situa a les Universitats CEU en la sisena posici贸 entre un total de 82 universitats espanyoles.

Fecha: dijous, 03 de setembre de 2020 a las 15:45h

Posici贸 destacada al World University Ranking 2021

Recentment, Times Higher Education ha publicat el World University Ranking 2021, que situa les Universitats CEU en la sisena posici贸 entre les universitats espanyoles. Entre les privades, aquest barem internacional, que fa gaireb茅 vint anys que es publica, classifica el CEU en el segon lloc dins de les institucions universit脿ries d'Espanya.

A escala mundial, el r脿nquing analitza 1.527 universitats. Les del CEU, grup al qual pertany la nostra universitat, queden dins del rang de les 500 millors del m贸n.

Dins dels diferents aspectes que avalua el r脿nquing, les Universitats CEU han destacat especialment en la internacionalitzaci贸 del personal, els estudiants i els investigadors. Aix铆, en aquesta 脿rea, ocupen la quarta pla莽a en l'脿mbit nacional, amb una mitjana d'estudiants internacionals del 19 %.

Tamb茅, les Universitats CEU se situen entre les deu primeres espanyoles en dimensions, com la r脿tio d'estudiants per professor (11,5) o la proporci贸 de dones i homes entre l'alumnat (63:37).

En conjunt, el r脿nquing avalua par脿metres com la doc猫ncia, la recerca, la transfer猫ncia de coneixement i la internacionalitzaci贸. La bona posici贸 aconseguida al World University Ranking 2021 confirma la traject貌ria d'innovaci贸 i solidesa del projecte docent i investigador de la nostra universitat, dins del grup CEU.
 

Posici贸 destacada al World University Ranking 2021