🎓 Posició destacada en el World University Rànquing 2021

Recentment, Times Higher Education ha publicat el World University Ranquing 2021, que situa a les Universitats CEU en la sisena posició entre un total de 82 universitats espanyoles.

Fecha: dijous, 03 de de setembre de 2020 a las 15:45h

Posició destacada al World University Ranking 2021

Recentment, Times Higher Education ha publicat el World University Ranking 2021, que situa les Universitats CEU en la sisena posició entre les universitats espanyoles. Entre les privades, aquest barem internacional, que fa gairebé vint anys que es publica, classifica el CEU en el segon lloc dins de les institucions universitàries d'Espanya.

A escala mundial, el rànquing analitza 1.527 universitats. Les del CEU, grup al qual pertany la nostra universitat, queden dins del rang de les 500 millors del món.

Dins dels diferents aspectes que avalua el rànquing, les Universitats CEU han destacat especialment en la internacionalització del personal, els estudiants i els investigadors. Així, en aquesta àrea, ocupen la quarta plaça en l'àmbit nacional, amb una mitjana d'estudiants internacionals del 19 %.

També, les Universitats CEU se situen entre les deu primeres espanyoles en dimensions, com la ràtio d'estudiants per professor (11,5) o la proporció de dones i homes entre l'alumnat (63:37).

En conjunt, el rànquing avalua paràmetres com la docència, la recerca, la transferència de coneixement i la internacionalització. La bona posició aconseguida al World University Ranking 2021 confirma la trajectòria d'innovació i solidesa del projecte docent i investigador de la nostra universitat, dins del grup CEU.
 

Posició destacada al World University Ranking 2021