馃帗 脌mbits de col路laboraci贸 amb els 24 centres聽FEDAC

La聽Fundaci贸聽Educativa Privada聽Dominiques Anunciata聽Pari Coll (FEDAC)聽de Barcelona i la nostra universitat han signat un conveni de col路laboraci贸. S'obren aix铆 que les portes a diferents oportunitats de col路laboraci贸 en benefici de totes dues institucions.

Fecha: dijous, 16 de abril de 2020 a las 10:00h

脌mbits de col路laboraci贸 amb els 24 centres聽FEDAC

La Fundaci贸 Educativa Privada Dominiques Anunciata Pare Coll (FEDAC) de Barcelona i la nostra universitat han signat un conveni de col路laboraci贸. S'obren aix铆 que les portes a diferents oportunitats de cooperaci贸 en benefici de les dues institucions.

El conveni el van signar el director general de la FEDAC, Modest Jou, en representaci贸 de les escoles que t茅 la fundaci贸, i el nostre rector, Rafael Rodr铆guez-Ponga. L'objectiu de l'acord 茅s que els dos organismes posin a disposici贸 de l'altre recursos que benefici茂n les seves finalitats educatives

La fundaci贸 FEDAC s'encarrega de gestionar les 24 escoles de les Dominiques de l'Anunciata a Catalunya. Els col路legis se centren en projectes per descobrir les vocacions dels seus alumnes i ofereixen una educaci贸 amb valors que afavoreix el desenvolupament de les compet猫ncies de l'estudiant.

Tant els alumnes com els docents de FEDAC es podran beneficiar del programa del Servei d'Informaci贸 i Orientaci贸 de la Universitat, que ofereix sessions sobre la formaci贸 universit脿ria en diferents 脿mbits, d'orientaci贸 vocacional i sessions personalitzades per a les fam铆lies. Tamb茅 inclou activitats divulgatives, suport a treballs de recerca i activitats pr脿ctiques dins de l'estructura de la Universitat.  

A m茅s, tant la Biblioteca com el Servei del Centre de Recerca i Informaci贸 per a l'Aprenentatge i la Recerca de la UAO CEU queden a disposici贸 d'alumnes i professors de la FEDAC. Per a aquests 煤ltims tamb茅 s'organitzen jornades informatives i cursos sobre diferents tem脿tiques.

脌mbits de col路laboraci贸 amb els 24 centres聽FEDAC