🎓 Últim número de la segona edició de ‘Aula News’ 

Aula News, el portal de notícies dirigit pels alumnes de tercer del grau de Periodisme de la nostra universitat, ha llançat el seu cinquè número, amb el qual es tanca el mitjà digital fins al pròxim curs. Aquest últim número arriba amb un vídeo especial, en el qual els alumnes expliquen com ha estat l'experiència al capdavant d'Aula News, que s'ha vist condicionat per l'actualitat de la COVID-19.

Fecha: dilluns, 18 de maig de 2020 a las 13:45h

Últim número de la segona edició d'‘Aula News’ 

Aula News, el portal de notícies dirigit pels alumnes de tercer del grau en Periodisme de la nostra universitat, ha llançat el cinquè número, amb el qual es tanca el mitjà digital fins al curs vinent. Aquest últim número arriba amb un vídeo especial, en el qual els alumnes expliquen com ha estat l'experiència al capdavant del mitjà, que s'ha vist condicionat per l'actualitat de la Covid-19.

A través del vídeo, els alumnes expliquen els coneixements i capacitats adquirits en el procés d'elaboració dels cinc lliuraments d'Aula News i fan un repàs dels temes tractats en les diferents seccions. Tot realitzat, per la situació actual, des de casa seva i amb l'objectiu d'expressar que, malgrat la distància, continuen connectats.  

Quant a les notícies d'aquest número, la secció Actualitat recull com ha influït la pandèmia en la selectivitat de 2020, repassa tots els detalls de les fases de desescalada i explica com seran les obertures dels negocis de cara al públic. A més, s'hi inclouen entrevistes a dues psicòlogues per parlar sobre l'impacte del confinament.

En Economia, s'ha entrevistat el consultor Marcos Urarte i es publica un article dedicat al sector de l'hostaleria i als efectes que ha rebut. A Medi Ambient, els animals tenen protagonisme, amb articles què es tracta de l'abandonament i l'explotació.  

La secció Tech s'ha centrat en el turisme virtual al qual es veurà abocat el sector a causa del coronavirus, a més dels avenços tecnològics per a l'era post Covid-19. En Entreteniment, s'explica quins seran els grans canvis en la cultura arran de la crisi actual, al costat d'una llista de recomanacions en l'àmbit de la lectura.  

D'aquesta manera, Aula News s'acomiada fins a l'any que ve perquè una altra generació d'alumnes sigui la que doni vida al mitjà digital. En una millora constant any rere any, el 2021 en començarà una tercera edició.

Últim número de la segona edició d'‘Aula News’