馃帗 Estar al dia amb Aula News

Aula News va treure la seva segona edici贸 el passat dimarts. Aquesta nova tirada porta propostes fetes pels alumnes de tercer del grau de Periodisme com el coronavirus en el m贸n de l鈥檈sport o la desmitificaci贸 del ballet cl脿ssic del segle XXI.

Fecha: dijous, 26 de mar莽 de 2020 a las 13:30h

Estar al dia amb 'Aula News'

Aula News va treure la seva segona edici贸 dimarts passat. Aquesta nova tirada porta propostes fetes pels alumnes de tercer del grau en Periodisme, com el coronavirus en el m贸n de l鈥檈sport o la desmitificaci贸 del ballet cl脿ssic del segle XXI.

En la secci贸 d鈥actualitat el tema principal ha estat les prim脿ries de les eleccions democr脿tiques als Estats Units, amb diversos articles dedicats. S'hi expliquen des dels perfils de cada un dels candidats que queden a la carrera fins a com funcionen els comicis; encara que, majorit脿riament, el Covid-19 s鈥檋a apoderat de les seccions d鈥economia, perqu猫 ha fet que les borses es desplomin, i d鈥esports, ja que ha provocat que es cancel路lessin diverses competicions.

D鈥檃ltra banda, la secci贸 de medi ambient porta les 煤ltimes novetats sobre el futur de l鈥檈nergia renovable i el reciclatge, i la secci贸 d鈥entreteniment presenta els sis festivals de m煤sica a Espanya que no es poden perdre. Tamb茅, la secci贸 de tecnologia recull les 煤ltimes not铆cies del sector de la innovaci贸 industrial.

Aula News va n茅ixer l'any passat amb els estudiants de Periodisme que ara estan a quart. Els alumnes estan supervisats pels professors de les assignatures implicades, Jos茅 Ignacio Castell贸 i Juan Francisco Jim茅nez, que tamb茅 asseguren el desenvolupament del mitj脿 digital i l'aprenentatge dels futurs periodistes.

La segona edici贸 de l'any es podr脿 veure al web aulanews.uao.es, a m茅s de tenir pres猫ncia en les diverses xarxes socials del diari digital.

Estar al dia amb 'Aula News'