🎓 Acord de col·laboració amb la Cadena COPE

La Cadena COPE i la Universitat col·laboraran en el desenvolupament de projectes de formació i recerca en àmbits d'interès comú en què  totes dues institucions puguin complementar-se. Així ho han acordat mitjançant la signatura d'un conveni, que posa el marc per al desenvolupament futur d'iniciatives en comú.

Fecha: divendres, 16 de juliol de 2021 a las 12:30h

Acord de col·laboració amb la Cadena COPE

La Cadena COPE i la Universitat col·laboraran en projectes de formació i recerca en àmbits d'interès en què totes dues institucions puguin complementar-se. Així ho han acordat mitjançant un conveni, que posa el marc per desenvolupar iniciatives en comú.

Concretament, el conveni preveu treballar conjuntament en projectes, programes i activitats de recerca i de formació. És a dir, totes dues es comprometen a col·laborar estretament en l'àmbit acadèmic i divulgatiu.

La col·laboració entre la COPE i la Universitat té el fonament d'importants sintonies. Totes dues són institucions vinculades al periodisme: la COPE, com a mitjà de referència de la ràdio espanyola, i la nostra universitat perquè, entre l'oferta formativa, disposa d'un grau en Periodisme i de diversa formació de postgrau relacionada amb la comunicació. A més, les dues institucions reconeixen la inspiració de l'humanisme cristià en el desenvolupament de la seva funció social.

La primera manifestació d'aquesta voluntat de cooperació és la participació de la COPE com mitjà col·laborador en el Congrés 500 Anys de l'Oceà Pacífic, que se celebrarà a la nostra universitat els dies 3, 4 i 5 de setembre.

El conveni de col·laboració es va formalitzar mitjançant la signatura del director de COPE Catalunya i Andorra, Jordi Casoliva, i del rector, Rafael Rodríguez-Ponga.

Acord de col·laboració amb la Cadena COPE